|
Zoltán Mihai: Tehnologia laptelui şi a produselor lactate. Manual pentru şcoli profesionale. Bucureşti: Editura didactică şi pedagogică, 1969, (Intreprinderea Poligrafică, Grafica nouă) 632 lap cu fig. + 4 f. pl., Zoltán Mihai: Orientări noi în fabricarea brînzeturilor fără coajă. Bucureşti: , 1968, 62 lap, 260 pld., Zoltán Mihai: Metode noi fizico-chimice de analiză şi control folosite în industria laptelui. Bucureşti: , 1965, (Lit. tip. IDT) 110 lap cu fig. + 1 f. tab., Fridgant M. - Zoltán M.: Fabrica de noi sortimente de brînzeturi. Experienţa unor întreprinderi de produse lactate. Institutul central de documentare tehnică. Din experienţa uzinelor noastre. Bucureşti: IDT, 1966, (Lit. tip. IDT) 54 lap, 170 pld., Zoltan Mihai: Metode noi fizico-chimice de analiză şi control folosite în industria laptelui. Bucureşti: Institutul de documentare tehnică, 1966, (Lit. tip. IDT) 110 lap, 85 pld., Zoltan Mihai: Tendinţe noi în fabricarea conservelor de lapte şi a îngheţatei. Bucureşti: Institutul de documentare tehnică, 1966, (Lit. tip. IDT) 132 lap, 277 pld., Zoltán Mihai: Tendinţe noi privind folosirea materialelor auxiliare în industria laptelui. Bucureşti: Institutul central de documentare tehnică, 1967, (Intreprinderea Poligrafică, IDT) 106 lap, 120 pld., Bohăţiel R. - Tetescu C. - Zoltan Mihai: Tehnologia laptelui şi a produselor lactate. Manual pentru şcolile professionale. Bucureşti: Editura didactică şi pedagogică, 1967, (Intreprinderea Poligrafică, Cluj) 456 lap, 450 + 120 pld., |